deppnerleevi Uskalla olla luova!

Elämme mielensäpahoittamisen aikakautta

  • Elämme mielensäpahoittamisen aikakautta

Muistatteko Muhammed-kuvakohun? Kurt Westergaardin piirros, jossa Muhammedin päässä oli pommia muistuttava turbaani, jossa luki islamilainen uskontunnustus: "Ei ole muuta jumalaa kuin Allah ja Muhammed on hänen profeettansa." Kuva yhdisti muslimit terrorismiin. Jos oltaisiin tehty pilakuva kristinuskosta niin kuka olisi välittänyt? Kuvasta kumminkin alkoi väkivaltaisten mellakoiden aalto ja tanskalaisten tuotteiden boikottiaalto. Tanskassa kohu katsottiin maan pahimmaksi ulkopoliittiseksi kriisiksi sitten toisen maailmansodan.

Kaiken järjen mukaan, syyllisiä terrorismiin olivat islamit itse, jotka eivät kestäneet kritiikkiä omasta jumalasta, mutta ei. Syyllisiä oli kuvien tekijät ja levittäjät. Suomessa Muhammed-kuvat osoittautuivat myös poliittisesti arkaluontoisiksi. Suomessa Jyllands Postenin alkuperäiset kuvat julkaistiin ”kansallismielisen” Suomen Sisu -järjestön verkkosivuilla. Pääministeri Matti Vanhanen pyysi julkisesti kuvien julkaisemista anteeksi. ” Pyydän omasta ja Suomen hallituksen puolesta anteeksi sitä, että muslimien uskonnollisia tunteita on näin loukattu myös Suomessa.”

Islamilaisten kulttuuri on sellainen, että he eivät suvaitse uskontonsa kritisoimista. Vaikka nimenomaan uskonto on se ongelma. Niin uskonto olisi Suomessakin ongelma jos kaikki ihmiset eläisivät raamatun mukaan. Kyllähän raamattu on estänyt/pitkittänyt paljon tasa-arvoasioiden toteutumista nykyäänkin. Esim. tasa-arvoinen avioliittolaki olisi muuten toteutunut paljon aikasemmin. Edelleen monet vastustavat abortteja sekä eutanasiaa yli 2000-vuotta vanhan kirjan takia. Meidän täytyy myös tunnustaa, ettei raamattu ole koraania parempi kirja. Ääriuskovainen on aina enemmän tai vähemmän aivopesty ja uskoo olevansa muiden ihmisten yläpuolella. Onneksi ääriuskovaisia länsimaissa on hyvin vähän, ja käytännössä kaikki maltillisesti uskovaiset ovat rauhallista ja ystävällistä porukkaa. Islamiin pitäisi myös saada maltillisesti uskovaisten kulttuuri. Se ei ainakaan edisty sillä, että hyssytellään kaikilla mahdollisilla tavoin islamilaista kritiikkiä.

Ymmärrän miksi suoranaiset uhkaukset islamilaisia kohtaan kielletään, mutta en sitä, kuinka asiallista kritiikkiä yritetään kiertää. Islamilaiset työllistyvät paljon huonommin kuin mm. Suomalaiset, Virolaiset, Ruotsalaiset ja Venäläiset. Islamilaisten raiskaustilastot ovat huolestuttavan korkealla. Nämä ovat vakavia asioita joihin pitää löytää keinot.

Suomen rikoslaissa on laki kiihottamista kansanryhmää vastaan. Laki ennenkaikkea estää Islamilaisten maiden kritisoinnin. En ole kuulut kertaakaan, että kukaan on saanut tuomiota haukkuessaa Ruotsalaisia tai Venäläisiä vaikka sitäkin tapahtuu Suomessa suurissa määrin. On myös olemassa suoranaista haukkumista vähemmistöiltä Suomalaista kulttuuria kohtaan. Kuinka monta kertaa lain nojalla on puututtu tällaisiin tapauksiin?

Nykyisellään Suomen lainsäädäntö suosii vain tiettyjä kansanryhmiä ja on hyvin tulkinnanvarainen joka estää osaltaan myös islamin asiallisen kritisoinnin. Positiivinen syrjintä kasvattaa entisestään kuilua kulttuurien välillä.

On myös olemassa oikeata rasismia, muunmuassa väitteitä valkoihoisten paremmuudesta ja kulttuurimme pakollisesta säilyttämisestä joka on paskapuhetta. Tulevaisuudessa kulttuurit tulevat sekoittumaan globalisaation myötä ja muutamien satojen vuosien päästä olemme kaikki samanvärisiä. Ainakin toivottavasti. Silloin voitaisiin ehkä katsoa ihmisiä ihmisinä.

Mielensäpahoittaminen ei pelkästään keskity maahanmuuttoon tai pakolaisiin. Se on vallannut ison osan keskusteluilmapiiristä. Kun kritisoit eräiden feministien kaksinaismoralismia saat vihaa niskaan. Kun kritisoit nykysensuuria, saat vihaa niskaan. Kun kritisoit....lista on loputon.

Nykyään ollaan keksitty mitä ihmeellisimpiä sanavääntöjä jottei kenenkään mieli pahastuisi. Miesolettamus, naisolettamus, hetero-olettamus jne. Kyllä te tiedätte.

Ymmärrän sukupuolen vaihdokset, jos ihminen haluaa vaihtaa sukupuolta mieheksi tai naiseksi. Mielestäni jokaisella ihmiselle pitäisi taata oikeus vaihtaa sukupuoltaan kerran elämässä. Sitä en ymmärrä, kuinka joku voi väittää sukupuolia olevan useita kymmeniä. Sukupuolia on mielestäni kaksi virallista ja yksi vähemmistö, miehiä, naisia ja intersukupuolisia. Muut sukupuolet ovat sosiaalisia sukupuolia, joiden mukaan ei tarvitse lainsäädäntöä muuttaa koska sosiaalinen sukupuoli keskittyy enemmänkin tunteeseen, omaan maailmankäsitykseen ja pukeutumiseen, joihin ihmisillä länsimaissa on jo täysi vapaus. Jos lähdettäisiin muuttamaan lainsäädäntöä jokaista sukupuolta varten kuilu olisi loputon. Päättäjien pitäisi pitää normia yllä ja kunnioittaa tiedettä. Miehet eivät voi synnyttää toisinkuin eräät väittävät.

En halua elää tulevaisuudessa maailmassa jossa mieltä pahoitetaan jokaisesta asiasta. Aion kertoa mielipiteeni suoraan nykyään ja myös tulevaisuudessa. Rauhanomaisesti ilman uhkauksia. Se on sitä sananvapautta. En aio suostua nykyiseen pelleilyyn.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Pelkäämpä, että joku pahoittaa tästä mielensä.

Voidaan sanoa, että emme halua elää jossain maailmassa. Mutta eipä sitä ainakaan "meiltä" juuri kysytä.

Juha Hämäläinen

Kaikkea saa arvostella vapaasti. Mitään arvostelun ulkopuolella ei ole.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Suomessa kritiikin esittämisestä saa oikeudessa tuomion, sakkoja tai linnaa. Halla-aho selvisi sakoilla.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Miksi islam järjettömyyksineen sitten olisi muiden ismien ulkopuolella, ikäänkuin eri planeetalla ?

Ainoastaan arvostelemalla ja nostamalla tuon jengin harjoittaman ismin epäkohdat pöydälle, saadaan myös ne typerät ismit näkyviksi ja myös muuntumaan nykyaikaan sopiviksi. Lisäksihän nämä Islaminuskoiset osoittavat omalla toiminnallaan ja teoillaan suurta halveksuntaa muita ryhmittymiä kohtaan.

Mm ssa näiden sotilaallisten ja raakalaismaisten äärijärjestöjen takanahan on useimmiten Islamin mullahit ja ajatollat oppeineen materaailista tuhoa luomassa, tekevät sen ymmärtääkseni Allahin nimeen. Vai mistä lie oppinsa ammentavat Daesh, Boko Harama, Al Qaeda jne.

Toimituksen poiminnat